A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715454000.8659.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

BOMBA pe piata transferurilor! Reghe ii “fura” Stelei cel mai bun jucator din ultimii ani: “Da 1,5 milioane de euro pe el”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-09-2014, ora 11:15

BOMBA pe piata transferurilor! Reghe ii “fura” Stelei cel mai bun jucator din ultimii ani: “Da 1,5 milioane de euro pe el”

Articol de Cristian Amariei
Echipa lui Reghecampf, Al Hilal, da 1,5 milioane de euro, o afacere buna pentru Steaua, mai ales ca jucatorul intra in ultimele sase luni de contract, potrivit cancan.ro

Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, doreste sa rezolve cat mai repede situatia in care se afla unul dintre jucatorii de baza ai formatiei din Ghencea. Este vorba de Lukasz Szukala (30 de ani), fundas central care intra in iarna in ultimele 6 luni de contract.
Astfel, Steaua doreste sa-i ofere un nou contract jucatorului polonez, cel care poate semna in pauza competitionala cu orice formatie interesata de serviciile lui. Daca s-ar intampla acest lucru, ros-albastrii nu ar incasa niciun ban in schimbul internationalului les.

Una dintre echipele care se afla in cursa pentru obtinerea unui contract cu Szukala este Al Hilal, formatie condusa de fostul antrenor al campioanei Romaniei, Laurentiu Reghecampf.

De altfel, “Reghe” si Szukala au fost colegi in Germania, iar antrenorul este cel care l-a adus in Romania pe stoper, pe vremea in care o pregatea pe Gloria Bistrita. Mai mult, in momentul in care a preluat banca ros-albastrilor, acesta i-a cerut lui Gigi Becali sa-l achizitioneze de urgenta pe Szukala. Latifundiarul din Pipera s-a conformat si a facut una dintre cele mai bune afaceri dupa ce l-a luat pe Szukala de la Petrolul.

Acum, dupa ce a plecat din Ghencea si l-a adus in Arabia Saudita pe Mihai Pintilii (un alt jucator cerut la Steaua de Reghecampf), fostul international roman intentioneaza sa-l transfere si pe Szukala. Iar demersul antrenorului pare sa fie unul fair-play, astfel ca, in iarna, Al Hilal urmeaza sa inainteze o propunere destul de avantajoasa pentru Gigi Becali. Arabii s-au oferit sa achite 1,5 milioane de euro in schimbul internationalului polonez, o suma foarte buna daca tinem cont ca fotbalistul a implinit in mai 30 de ani si, in plus, in iarna intra in ultimele sase luni de contract. "Reghe nu vrea sa-i faca rau Stelei. Da 1,5 milioane pe Szukala si considera ca e o suma foarte buna pentru un fotbalist care poate pleca liber", a povestit pentru cancan.ro o sursa din Ghencea.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii