A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713866978.8426.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Avocat arestat la Iasi. A urcat baut la volan, a omorat un om si a fugit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-09-2016, ora 08:12

Avocat arestat la Iasi. A urcat baut la volan, a omorat un om si a fugit

Articol de Cristian Amariei
Avocatul din Iasi care a accidentat mortal un pieton si a lovit un altul a fost arestat pentru 30 de zile. Este acuzat de trei infractiuni: ucidere din culpa, parasirea locului accidentului si conducerea autoturismului fara permis. Avocatul avea actul suspendat din luna iunie, cand a fost prins tot beat la volan.

Dupa 24 de ore petrecute dupa gratii, avocatul Iulian Gafon a aflat ca ramane in arest 30 de zile.

„Imi pare extraordinar de rau pentru intreaga situatie. Asta se poate intampla cu orice om, indiferent de calitatea pe care o are. Asta este, mergem mai departe. Vedem ce se poate face”, a declarat Ionel Nechita, avocatul inculpatului.

Pentru a doua oara in acest an avocatul a fost prins baut la volan. A accidentat mortal un barbat care se afla cu sotia pe trotuar. Femeia a fost ranita, dar este in afara oricarui pericol.

„Sotia victimei din accidentul rutier a ajuns cu ambulanta in Unitatea de Primire Urgenta a spitalului Sfantul Spiridon. Era in stare de soc emotional, dar stabila hemodinamic. A fost diagnosticata cu mai multe contuzii la nivel cranio-cerebral, fara pierderea starii de constienta la nivel toracic-abdominal si la nivelul genunchiului”, a precizat dr. Diana Cimpoesu, purtatorul de cuvant al Spitalului Sf. Spiridon Iasi.

Imediat dupa accident, avocatul a fugit de la locul faptei. Politistii au gasit masina la cateva strazi departare.

„A rezultat faptul ca soferul unui autoturism, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers si a patruns pe trotuar, acrosand doi pietoni. Totodata, acesta a fost testat alcoolscopic rezultand o valoare de 1,23 mg pe litru alcool pur in aerul expirat”, a detaliat Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

Avocatul care il reprezinta pe Iulian Gafon spune ca va face contestatie la decizia pe care magistratii Curtii de Apel au luat-o.

Barbatul risca intre doi si sapte ani de inchisoare.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  01.06.2017 03:00

wh0cd390834 baclofen albenza

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii