A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716061402.5519.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Avertismentul K1 al lui Catalin Morosanu: La Morosanu la nunta nu se fura mireasa!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-11-2012, ora 19:44

Avertismentul K1 al lui Catalin Morosanu: La Morosanu la nunta nu se fura mireasa!

Articol de Madalina Irimia

Luptatorul iesean de K1 Catalin Morosanu, care sambata face petrecerea de nunta, a declarat pentru MEDIAFAX ca la el nu se va fura mireasa deoarece i se pare un obicei prost.

"Noi am facut in iunie cununia civila, dar atunci nu am avut timp sa facem si peterecerea de nunta deoarece eu eram in campanie electorala, plus ca urma sa am si un meci. Va fi o petrecere frumoasa, alaturi de prieteni. Toti cei care vin stiu ca la Morosanu la nunta, nu se fura mireasa! Punct! Mi se pare un obicei prost, care nu prea mai are legatura cu prezentul. Nici mie si nici sotiei mele nu ne palce acest obicei de pe timpul bunicilor", a spus Catalin Morosanu.

Sportivul iesean a mai precizat ca de organizarea nuntii s-a ocupat sotia sa: "De meniu, de formatie si de tot ceea ce implica petrecerea de nunta s-a ocupat sotia mea, Georgiana. La petrecere vor veni aproximativ 250 de invitati.

Printre acestia se afla promotorul Galelor “Local Kombat”, Eduard Irimia, antrenorul meu Mihai Constantin, colegul meu Sebastian Ciobanu, sponsorii de la Cotnari, politicieni din Iasi. I-am invitat si pe prietenii mei de la “Dansez pentru tine”, dar acestia nu vor putea ajunge fiind prinsi cu noul sezon".

Catalin si Georgiana s-au cunsocut in urma cu zece ani si au o fetita in varsta de doi ani, Natalis Teodora.

Foto: cancan.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii