ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-07-2012, ora 15:10

Autovehiculul Prefecturii Iasi trimis la Bucuresti pentru ridicarea buletinelor de vot a fost implicat intr-un accident rutier

Articol de Anca Gabriela Cretu

Purtatorul de cuvant al Prefecturii Iasi, Felix Guzga a declarat astazi ca masina, care mergea spre Bucuresti pentru preluarea buletinelor de vot ale referendumului, a fost implicata intr-un accident rutier.

Insotit de o masina a Jandarmeriei, autovehicului Prefecturii s-a izbit frontal de un autoturism al firmei E.ON. In urma coliziunii au rezultat trei victime. Doi jandarmi au necesitat spitalizarea. Noaptea trecuta, la locul producerii accidentului, s-a deplasat si subprefectul judetului Iasi, Bogdan Abalasi.

Autovehiculul trimis la Bucuresti pentru ridicarea buletinelor de vot a fost implicat intr-un accident in jurul orei 01.00. La scurt timp dupa accident, a fost gasit un alt autoturism, care a fost trimis pentru ridicarea buletinelor de vot. Astazi, masina a ajuns in Bucuresti, iar oamenii se pregatesc pentru preluarea buletinelor de vot si in cursul serii vor ajunge la Iasi”, a explicat Felix Guzga.

Prefectura Iasi va prelua 756.884 buletine de vot dar si 3.540 de stampile inscriptionate cu mentiunea VOTAT. La fiecare sectie de votare va exista si o stampila de control.

Astazi, pe site-ul prefecturii, a fost postat si procesul verbal de tragere la sorti a presedintilor sectiilor de votare.

In total, pe raza municipiului exista 236 sectii de votare, drept urmare au fost extrase numele a 236 de presedinti. Exista si o lista de rezerva de 23-24 de persoane, care vor prelua functia de presedinte in cazul in care cineva renunta la aceasta calitate. In judetul Iasi sunt aproximativ 687.581 de alegatori”, a adaugat Felix Guzga.

Foto: exclusivnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii