A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713599187.2043.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

August, luna cu cele mai multe casatorii la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-08-2014, ora 07:16

August, luna cu cele mai multe casatorii la Iasi

Articol de Ana-Maria Onofrei

Numar tot mai mare de programari pentru oficierea casatoriei civile. Pentru luna august au fost facute deja 340 de programari online. E recordul absolut al acestui an.

Conducerea Directiei Locale de Evidenta a Persoanelor (DLEP) sustine ca se va lucra dupa un program prelungit astfel incat toate cererile, si cele facute cu ajutorul aplicatiei online, dar si cele care vor aparea de acum incolo, sa fie rezolvate. „Vom extinde programul de oficiere astfel incat fiecare cuplu sa fie oficiat in ziua in care doreste. Spre exemplu, pentru sambata, 16 august, pe langa cele 53 de intervale disponibile online au mai depus declarații de casatorie inca 15 familii astfel incat vom oficia 68 de casatorii”, a declarat Marius Bodoga, seful DLEP Iasi.

Peste 1.000 in 7 luni

Primul semestru al acestui an a inregistrat un numar de 700 de casatorii, la care se adauga si totalul lunii iulie – 327 casatorii. Astfel, de la inceputul anului 2014 si pana la 1 august, lucratorii Starii Civile Iasi au oficializat 1.027 casatorii. De remarcat este faptul ca peste 90% din casatoriile oficiate au fost programate prin intermediul aplicatiei online de rezervare a datei si orei.

Foto: curieru-iasi.ro

     
Tag-uri: iasi, casatorii, record
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii