A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715927821.03.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Au reinceput lucrarile de asfaltare pe soseaua Nicolina
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-05-2014, ora 15:54

Au reinceput lucrarile de asfaltare pe soseaua Nicolina

Articol de Cristian Amariei

In aceasta saptamana, a inceput turnarea asfaltului pe portiunea dintre liniile de tramvai. Lucrarile se executa pe tronsonul dintre Rond Vechi CUG si biserica Inaltarea Domnului. Utilajele firmei Viarom au turnat primul strat de asfalt dupa definitivarea structurii de beton care fixeaza noile linii de tramvai.

Pentru a finaliza tronsonul, urmeaza stratul de uzura pe zona caii de rulare, ceea ce completeaza intreaga trama stradala. De asemenea, in cursul zilei de miercuri, 30 aprilie, a fost asfaltata si legatura dintre soseaua Nicolina si bdul Poitiers in zona Rond Vechi (foto). In acelasi timp, cu asfaltari se intervine si pe zona spre Tehnopolis, acolo unde a fost turnat ultimul strat de asfalt in zona de rigole, dupa montarea noilor borduri. Alaturi de asfaltari se lucreaza in continuare la pavarea trotuarelor (in zona Podu Ros spre Pasaj) si la instalarea retelei subterane pentru utilitati intre Rond Vechi si Belvedere.

Foto: curierul-iasi.ro

     
Tag-uri: asfaltare, Nicolina, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii