A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713999355.5068.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Au incercat sa treaca granita fara documente
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-09-2014, ora 14:48

Au incercat sa treaca granita fara documente

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti – ITPF Iasi au intocmit dosare penale pe numele a doi cetateni romani care au fost depistati in trafic, conducand autoturismele inmatriculate in Marea Britanie, fara a avea documentele necesare pentru a fi conduse pe teritoriul Romaniei.

La sfarsitul saptamanii trecute pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, de supraveghere si control, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti a oprit in trafic, pentru control, pe raza localitatii de frontiera Mastacani, un autoturism marca Volkswagen Passat, inmatriculat in Marea Britanie si condus de cetateanul roman Florin N.M. in varsta de 24 ani.

Cu ocazia controlului, lucratorii nostri au constat faptul ca, certificatul de inspectie tehnica periodica este fals, iar asigurarea auto de raspundere civila obligatorie prezentata nu este valabila.”, au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

Cateva ore mai tarziu, politisti de frontiera din cadrul aceluiasi sector au oprit in trafic, pentru control, pe raza localitatii de frontiera Ijdileni un autoturism marca Audi A4, inmatriculat in Marea Britanie, condus de cetateanul roman Ionut N., in varsta de 31 de ani, domiciliat in judetul Galati.

In urma verificarilor specifice efectuate, politistii de frontiera au constatat ca autoturismul are inspectia tehnica periodica expirata, iar conducatorul auto nu detine asigurare auto obligatorie.

In ambele cazuri, politistii au intocmit dosare penale pe numele celor doi conducatori auto sub aspectul savarsirii infractiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania.”

Foto: gazetabt.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii