A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713891823.4409.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Au incercat sa treaca granita cu tigari de contrabanda ascunse pe corp si intr-un loc special amenajat dintr-un autoturism
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-02-2015, ora 08:39

Au incercat sa treaca granita cu tigari de contrabanda ascunse pe corp si intr-un loc special amenajat dintr-un autoturism

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, in colaborare cu lucratori vamali, au descoperit la controalele de frontiera 2.300 tigarete ascunse pe corpurile a doi barbati si intr-un locas special amenajat la un autoturism.

La sfarsitul saptamanii trecute s-au prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, conducand un autoturism marca Peugeot 206, inmatriculat in Bulgaria, cetateanul roman B.A., in varsta de 29 ani. Tanarul era insotit de cetateanul din Republica Moldova P.A., in varsta de 21 ani.

Potrivit ITPF Iasi, pentru valorificarea unor informatii detinute pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tutun, politistii de frontiera au solicitat lucratorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului si a celor doua persoane.
In urma controlului efectuat, echipa comuna, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, a descoperit, ascunsa si nedeclarata, pe corpurile barbatilor cantitatea totala de 1.400 tigarete diferite marci.

Conform prevederilor legale a fost dispusa masura retinerii tigaretelor, in valoare de 621 lei, in vederea confiscarii si sanctionarea barbatilor cu amenzi contraventionale in valoare totala de 10.000 lei.

La doar cateva ore, s-a prezentat in acelasi punct de trecere a frontierei, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, conducand un autoturism marca Volkswagen Passat, inmatriculat in Bulgaria, I.T., cu cetatenie romana si Republica Moldova, in varsta de 35 ani.

Politistii de frontiera au solicitat lucratorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului.

In urma controlului efectuat, echipa comuna, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, a descoperit, ascunsa si nedeclarata, intr-un locas special amenajat, prin montarea unei carcase de electromotor cantitatea totala de 900 tigarete diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova.

Politistii au dispus masura retinerii tigaretelor, in valoare de 311 lei, si a autoturismului, in valoare de 6.675 lei, in vederea confiscarii si sanctionarea barbatului cu amenda contraventionala in valoare de 10.000 lei.

Foto: publika.md
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mariana,  24.02.2015 09:24

Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.oferim scrisoare de recomandare pentru cei cu rezultate. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:mariana.mitru@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii