ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-11-2014, ora 12:35

Au incercat sa lase o batrana din Iasi fara 4500 de euro

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 17 noiembrie, politistii Sectiei 1 Politie Iasi au fost sesizati de catre O. Didina, de 64 ani, cu privire la faptul ca in timp ce se afla la domiciliu, a fost apelata telefonic de catre un barbat, care a indus-o in eroare, spunandu-i ca fiul sau a fost victima unui accident rutier grav si urmeaza sa fie transportat la Bucuresti pentru a fi operat.

Pentru operatie, batrana trebuia sa trimita suma de 4500 euro. In discutia purtata telefonic a intervenit o persoana de sex feminin care s-a prezentat ca fiind medic si a confirmat accidentarea fiului sau.

Potrvit IPJ Iasi, la scurt timp victima a constientizat ca situatia nu este reala, motiv pentru care nu a dat curs propunerii de expediere a sumei de 4500 euro.

Politistii au intocmit dosar penal pentru infractiunea de tentativa la inselaciune, iar cercetarile continua in vederea identificarii autorilor si tragerii acestora la raspundere penala .

Foto: editie.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
roxa,  18.11.2014 15:15

Cautam oameni seriosi si ambitiosi care vor sa lucreze de acasa ca operator online, fara un program fix, o munca usoara si un castig garantat in functie de munca depusa. Detalii la email: roxanam77@yahoo.fr.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii