A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715156541.1516.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atleta Mirela Lavric, la spital dupa ce a cazut de la etajul unu al unui bloc din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-11-2013, ora 10:33

Atleta Mirela Lavric, la spital dupa ce a cazut de la etajul unu al unui bloc din Iasi

Articol de Madalina Irimia

Atleta Elena Mirela Lavric, medaliata cu aur la mai multe competitii internationale, a ajuns la spital, luni seara, dupa ce a cazut de la etajul 1 al unui bloc de pe strada Vasile Lupu din cartierul Tatarasi unde locuia fostul sau iubit.

Tanara a fost preluata de un echipaj SMURD, fiind transportata la Spitalul "Sfantul Spiridon". Elena Mirela Lavric a solicitat sa fie externata dupa cateva ore, neavand rani grave, ea plecand acasa, la Vaslui. In acest caz, Politia a deschis o ancheta.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca tanara ar fi venit la Iasi in incercarea de a se impaca cu fostul sau prieten, care ar fi refuzat, astfel ca sportiva ar fi incercat sa se sinucida, dupa o cearta cu tanarul, care are 23 de ani.

Pe data de 11 noiembrie, la ora 20.50, politistii Politiei Municipiului Iasi au fost sesizati prin 112 cu privire la faptul ca o tanara de 22 de ani, din judetul Vaslui, s-a aruncat de la etajul 1 al unui imobil de pe raza municipiului. Politistii s-au deplasat cu operativitate la fata locului, iar din cercetari a rezultat faptul ca tanara, pe fondul unor discutii in contrdictoriu cu un tanar de 23 de ani, pe care il cunostea, s-a aruncat de la etajul 1 al imobilului unde se afla.

Politistii au audiat persoanele implicate, iar din verificarile efectuate pana in prezent nu exista indicii de savarsire a vreunei infractiuni. De asemenea, din declaratia persoanei, reiese ca a facut acest gest pe fondul geloziei.

Tanara a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, ulterior refuzand internarea.

Politistii continua cercetarile, in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor imprejurarilor producerii acestui eveniment, iar in functie de rezultatul acestora se vor dispune masuri legale”, anunta IPJ Iasi.

Mirela Elena Lavric a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice din 2012. Ea a obtinut mai multe medalii de aur la mai multe competitii sportive nationale si internationale la care a participat de-a lungul anilor.

Foto: ziuanews.ro

     
Tag-uri: atleta, Iasi, spital
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii