A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715146254.7703.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ateneul Tatarasi, redeschis de catre „Fata fara zestre”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-04-2016, ora 07:49

Ateneul Tatarasi, redeschis de catre „Fata fara zestre”

Articol de Cristian Amariei
Ateneul Tatarasi va fi redeschis publicului printr-un spectacol teatral de marca. „Fata fara zestre” de Alexandr Nicolaevici Ostrovski, in regia lui Radu Ghilas, va avea premiera marti, 5 aprilie, de la ora 19.00, in Sala Mare.
Actorul si regizorul Radu Ghilas aduce pe aceeasi scena actori ai Teatrului National „Vasile Alecsandri” – Georgeta Burdujan si Liviu Manoliu, precum si independenti sau studenti: Andreea Enciu (in rolul „Fetei fara zestre”), Theodor Ivan, Alexandru Rabulea, Ionut Ginju, Codrin Danila, Alexandru Arnautu. Distributia o va aduce la rampa si pe Diana Bucur, de la Opera Nationala Romana Iasi, care va surprinde publicul si printr-o interpretare la acordeon.

„Fata fara zestre este o poveste frumoasa de dragoste intr-o lume a barbatilor unde femeia este considerata un obiect. Cred ca iubirea reprezinta salvarea noastra, dar din nefericire si acum, ca si atunci, iubirea se dilueaza in functie de circumstante. Sentimentele sunt de vanzare, iar dragostea devine o marfa si, ca orice marfa, aceasta are un pret”, a marturisit regizorul Radu Ghilas.

Scenografia spectacolului este asigurata de Catalin Tarziu (Opera Nationala Romana Iasi), conducerea muzicala este semnata de compozitorul Dragos Mihai Cohal, iar coregrafia ii apartine Lorettei Enache (UNATC Bucuresti).
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii