ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-03-2015, ora 11:08

Ateneul Tatarasi ofera bilete gratis celor care nu isi permit sa mearga la teatru

Articol de Madalina Irimia
Pentru afirmarea in peisajul cultural iesean, Ateneul Tatarasi realizeaza proiecte de anvergura, originale din punct de vedere artistic, capabile sa atraga un public variat, pe termen mediu si lung.

„In anul 2015 ne propunem sa producem sase noi spectacole de teatru si sa gazduim altele de la teatre renumite din tara. In acest sens, incepand cu data de 26 martie 2015 vom rezerva locul 1 din randul 1 unei persoane care nu-si permite sa plateasca un bilet la teatru. In cazul in care sunt mai multe persoane in imposibilitatea achizitionarii unui bilet la teatru, vom realiza o lista de asteptare si vom invita cetatenii sa participe la spectacolele noastre, gratuit. Mizam pe sinceritatea fiecaruia si pe onestitatea cu care ne ofera informatia precum ca nu-si permite sa achizitioneze un bilet la noi la teatru.”, afirma reprezentantii Ateneului Tatarasi.

De asemenea, spectatorii sunt invitati sa cumpere un bilet in plus pentru o alta persoana care se anunta in imposibilitatea cumpararii unui bilet la teatru.

Biletele daruite vor fi la pretul de 10 lei, exceptand spectacolele ale caror bilete depasesc 15 lei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii