A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715179685.0313.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ateneul Tatarasi este a patra institutie din Iasi in Registrul Artelor Spectacolului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
28-01-2016, ora 09:24

Ateneul Tatarasi este a patra institutie din Iasi in Registrul Artelor Spectacolului

Articol de Madalina Irimia
Ministerul Culturii, Comisia pentru Atestare si Avizare in Domeniul Impresariatului Artistic, prin Institutul National de Cercetare si Formare Culturala a acordat certificatul de atestare a Ateneului Tatarasi ca institutie de spectacole si concerte.

Astfel, Ateneul Tatarasi este inscris in registrul artelor si se afla la pozitia 79.

Astfel, Ateneul Tatarasi este a patra institutie de cultura din Iasi, dupa Opera Nationala Romana, Filarmonica de Stat „Moldova” si Teatrul pentru Copii si Tineret „Luceafarul”, care face parte din Registrul Artelor.

Ministerul Culturii si Cultelor este autoritatea administratiei publice centrale care urmareste punerea in aplicare si respectarea prevederilor ordonantei privind institutiile si companiile de spectacole sau concerte, precum si desfasurarea activitatii de impresariat artistic, ordonanta nr. 21/2007.

Ateneul Tatarasi, institutie publica de spectacole si concerte se afla in subordinea Municipiului Iasi. De 95 de ani, incepand din 1920, 25 aprilie, Ateneul Tatarasi raspunde cu succes necesitatilor culturale si artistice ale comunitatii locale indeplinindu-si misiunea pentru care a fost infiintat de personalitatile marcante ale Iasilor de altadata, aducand un plus de valoare vietii culturale iesene.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii