A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713867667.8785.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atelierele de fotografie pentru scolari reincep in libraria Carturesti din Palas Mall
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-09-2013, ora 06:00

Atelierele de fotografie pentru scolari reincep in libraria Carturesti din Palas Mall

Articol de Alexandra Stefanescu

Fotografia inseamna emotie, moment, amintire, marturie. Imaginea poate schimba lumea, nu doar starea de spirit. Fotografia poate fi descoperita inca din copilarie, de aceea Pro Image Kids reia seria atelierelor pentru scolarii din Iasi, cu varste intre 9 si 14 ani.

Din 24 septembrie 2013, in fiecare marti, de la ora 18.00, in libraria Carturesti din Palas Mall, copiii care indragesc fotografia pot deslusi cateva dintre tainele sale sau pot experimenta tehnici noi in domeniu. Opt intalniri succesive, cateva hoinareli cu aparatele si o expoztie colectiva ii asteapta pe micii fotografi din noua grupa, denumita “Speed”.

In primul an de activitate Pro Image Kids, absolventii atelierelor de fotografie au iscalit cinci expozitii, iar 33 de lucrari - vernisate de “Ziua Copilului” – sunt inca expuse la caruselul venetian din Palas. Micii artisti au participat la Festivalul International de Fotografie “Photo Romania Festival” de la Cluj-Napoca, unii au fost laureati ai editiei din 2012 “Fotomaraton”, organizata de Institutul Francez din Iasi, iar o parte au ilustrat ca fotografi oficiali evenimente speciale. In parteneriat cu Icar Tours, micii artisti Pro Image Kids hoinaresc si in afara orasului, in cautarea de peisaje, instantanee si portrete.

Pentru ca scolarii de acum sa nu regrete ca atunci cand vor fi mari nu au descoperit la timp camera foto, traineri le vor fi fotografii Pro Image. Foto-jurnalismul, fotografia publicitara din varii domenii (beauty, fashion, de produs, corporate etc.), de eveniment, peisaj si arhitectura se numara printre genurile care au consacrat agentia.

Inscrierile in grupa “Speed” se fac pe e-mail (contact@proimage.ro) sau telefonic (0722.576.242). Informatii suplimentare si imagini realizate de micii fotografi se gasesc pe www.kids.proimage.ro sau Facebook/Pro Image Kid stiri .

     
Tag-uri: ateliere, fotografie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii