A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714682796.9609.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ateliere de initiere in spiritualitatea contemporana la Biblioteca Judeteana Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-11-2013, ora 16:22

Ateliere de initiere in spiritualitatea contemporana la Biblioteca Judeteana Iasi

Articol de Madalina Irimia

Incepand cu sfarsitul lunii noiembrie 2013, Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi lanseaza programul BiblioZen - Initiere in spiritualitatea contemporana. Prin acest program, Biblioteca ofera posibilitatea tuturor celor interesati sa participe la intalniri lunare pe teme de spiritualitate si de dezvoltare personala, moderate de specialisti in domeniu. Participarea la ateliere este gratuita pentru toti utilizatorii inscrisi la Biblioteca Judeteana iasi.

Seria intalnirilor din cadrul programului BiblioZen va fi deschisa sambata, 30 noiembrie, de la ora 11, cu Atelierul de transformare personala Dezvolta-ti o minte extraordinara, sustinut de psihoterapeutul Diana Laura Ciubotaru. Cei interesati se pot inscrie prin completarea unui formular de participare la Centrul de Inscriere de la Sediul central al Bibliotecii, dar si online, pe pagina proiectului: bjiasi.wordpress.com/bibliozen.

Programul va continua pana in luna mai 2014, fiind programate deja 7 intalniri, pe teme legate de diverse curente din spiritualitatea contemporana, dar si metode de dezvoltare si optimizare personala.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii