A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715777890.8721.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atelier de Implicare Civica, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-05-2013, ora 17:09

Atelier de Implicare Civica, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Grupul de initiativa civica "Iasul iubeste teii" organizeaza in data de 19 mai, in intervalul 17.00 - 19.30, un Atelier de Implicare Civica - actiune cu caracter participativ, educativ si protestatar.

Atelierul se adreseaza tuturor locuitorilor Iasului interesati sa-si cunoasca drepturile si modurile in care se pot implica in dezvoltarea pe termen lung a comunitatii locale si a orasului in care traiesc.

Scopul atelierului este de a pune la dispozitia cetatenilor informatii esentiale legate de implicarea lor activa in aparatul decizional al administratiei locale. O serie de actiuni interactive vor prezenta formele legale prin care iesenii pot contribui, contesta sau amenda deciziile legate de administrarea orasului.

Vom discuta despre instrumente de promovare a intereselor cetatenesti, precum audierea publica, petitia sau protestul pasnic.

Evenimentul este apolitic, iar participarea este gratuita.

Accesul la atelier are loc in baza completarii formularului de participare:

https://docs.google.com/forms/d/1woJrc3hHCLTUPERiMCI1s6c6twYlIodA0tl5olJ68ww/viewform

Locatia de desfasurare a atelierului va fi comunicata in mesajul de confirmare persoanelor inscrise. Cele 40 de locuri disponibile se ocupa pe principiul "primul inscris, primul acceptat".

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii