A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715869818.695.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atacatorul din Iasi ar fi vrut sa detoneze bomba in urma unui "semn divin". Ce le-a spus barbatul medicilor de la Spitalul "Socola"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-07-2013, ora 12:46

Atacatorul din Iasi ar fi vrut sa detoneze bomba in urma unui "semn divin". Ce le-a spus barbatul medicilor de la Spitalul "Socola"

Articol de Madalina Irimia

Barbatul care a incercat, luni, sa detoneze o bomba la Facultatea de Electronica din Iasi le-a spus medicilor Spitalului de Psihiatrie "Socola" ca a gasit proiectilul intr-o padure, in judetul Suceava, si ca initial a vrut sa-l detoneze in Carlibaba, dar ca ulterior a decis sa-l aduca in Iasi.

Oliver Stan a fost adus, marti seara, la Spitalul de Psihiatrie "Socola" din Iasi, fiind transferat din arestul Politiei iesene, dupa ce in noaptea de luni spre marti, procurorii DIICOT Iasi au emis pe numele sau mandatul de retinere, pentru 24 de ore.

Managerul Spitalului de Psihiatrie "Socola", Lucian Burlea, a afirmat ca, imediat dupa ce a fost internat, Oliver Stan a discutat cu medicii psihiatri din cadrul unitatii medicale, timp de ora si jumatate, barbatul urmand sa fie supus, joi, unei expertize psihiatrice.

Integral pe mediafax.ro

     
Tag-uri: atacator, Iasi, spital, bomba
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii