A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714881813.9332.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Astazi este ziua recordului! De la ora 21.00, iesenii sunt asteptati in fata Palatului Culturii pentru a inalta cele mai multe lampioane din lume si stabilirea unui nou record
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-06-2012, ora 06:29

Astazi este ziua recordului! De la ora 21.00, iesenii sunt asteptati in fata Palatului Culturii pentru a inalta cele mai multe lampioane din lume si stabilirea unui nou record

Articol de Alexandra Stefanescu

Iesenii sunt asteptati in fata Palatului Culturii pentru a inalta lampioanele si a stabili un nou record mondial.

Perimetrul de unde vor fi lansate „felinarele zburatoare” va fi delimitat, iar accesul se va realiza prin 10 puncte de acces: doua dinspre Bulevardul Stefan cel Mare, patru pe strada Anastasie Panu, un punct in dreptul Casei Dosoftei si inca trei pe strada Palat. Intrarea este gratuita, iar participantii vor primi din partea Palas lampioane si brichete speciale.

Evenimentul, organizat la acest nivel pentru prima oara in Romania, va aduce comunitatii iesene recunoastere pe plan international. Lampioanele simbolizeaza noroc, longevitate, fericire, prosperitate si implinirea dorintelor. Acestea sunt confectionate din materiale bio-degrabile si non-inflamabile. Evenimentul va fi supervizat de toate institutiile abilitate, traiectoria lampioanelor fiind urmarita de personal specializat. Dupa ce vor arde aproximativ 8 minute de la lansare, acestea vor reveni la sol, fara a prezenta vreun pericol. Echipele de curatenie vor interveni prompt pentru a indeparta lampioanele cazute.

Tot sambata, de la ora 17.00, melomanii sunt invitati la un concert de muzica simfonica, in pavilionul muzical din gradina Palas. Si in mall vor avea loc recitaluri, iar de la ora 18.10, pasionatii de moda sunt asteptati la Fashion Show Palas Mall Brands. Invitati speciali sunt criticul de moda Alin Galatescu si designer-ul Laura Olteanu, care va prezenta la Iasi colectia de tinute de seara si rochii de mireasa „Miracle 2012”. Dupa stabilirea noului record, Andreea Banica va electriza atmosfera, iar show-ul lui Stefan Banica Jr. va incheia o zi plina de distractie. Invitatul special va fi prezentatorul tv Catalin Maruta.

Duminica, in ziua dedicata copiilor, Catalin Dezbracatu’ ii asteapta pe prichindei cu: teatru de papusi, intalniri cu personajele din Lazy Town si din desenele animate preferate, demonstratii de dans, Kids Fashion Show si recitaluri ale Alexiei Urtoi si Stefan Atargovitoaie, premiantii Festivalului San Remo. La ora 19.20, Alex Velea urca pe scena din Palas Mall, la finalul unei zile pline de aventuri si surprize placute.

Tot duminica, la Palas Mall se opreste caravana NEXT TOP MODEL. Designerul Catalin Botezatu va fi prezent de la ora 15.00, in mall, unde va cauta cele mai frumoase fete pentru sezonul al treilea al show-ului televizat.

Distractia continua si luni, 4 iunie 2012, cu spectacole de pian si vioara, demonstratii de dans, recital al iesencei Diana Vartolomei, iar seara, pe scena din Palas Mall, va urca Connect-R.

     
Tag-uri: lampioane, Palas, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii