A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715942798.1613.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Astazi a fost inaugurat ansamblul urbanistic Palas Iasi. La eveniment a participat si premierul Victor Ponta (Galerie FOTO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-05-2012, ora 17:02

Astazi a fost inaugurat ansamblul urbanistic Palas Iasi. La eveniment a participat si premierul Victor Ponta (Galerie FOTO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Antreprenorul iesean Iulian Dascalu a inaugurat astazi cea mai mare investitie imobiliara din portofoliul sau. Proiectul urbanistic Palas Iasi are o valoare totala de 265 mil. Euro.

Palas este un “proiect verde”, care respecta mediul inconjurator, fiind singura dezvoltare de retail care cuprinde o gradina publica, un lac circular cu ponton si foisor, oglinzi si caderi de apa, fantani arteziene, spatii largi de promenada si relaxare.

O alta premiera pentru Romania este parcarea subterana, cea mai mare din tara, cu o capacitate de peste 2.500 de locuri, dotata cu un sistem inteligent de ghidare, care ii ajuta pe soferi sa gaseasca locurile libere si rezolva una dintre problemele spinoase ale orasului.

De astazi, Palas devine un reper nu doar pentru Iasi, ci pentru intreaga Romanie. Palas este mai mult decat un mall, este un centru de afaceri de anvergura si contextul ideal pentru un stil de viata european. Sper ca aceasta mare investitie sa faca din Iasi un oras atractiv si pentru alti oameni de afaceri, care sa vina sa isi dezvolte aici propriile proiecte. Suntem increzatori ca ansamblul ii va atrage deopotriva pe locuitorii din zona de nord-est a tarii, precum si pe cei din afara granitelor. Pe termen lung, ansamblul Palas reprezinta o investitie care va contribui semnificativ la dezvoltarea durabila a regiunii”, a declarat Iulian Dascalu, presedintele Iulius Group.

De astazi ieseanii se pot bucura in premiera de branduri precum Village Cinemas, Oodji si Garel Paris, aflate pentru prima oara in Romania, dar si de noutati pentru nord-estul tarii ca H&M, Massimo Dutti, New Look, Tommy Hilfiger, Camaieu, LC Waikiki, Douglas, Humanic, Subway sau Gregory’s.

Acestoa li se adauga retaileri precum Auchan, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Oysho, Hervis Sports, C&A, Sephora, Stefanel, Ecco, Motivi, L’Occitane, Intersport, Levi’s, Colin’s, KFC Drive Thru sau Librarium.

Palas Iasi in cifre

Investitie totala de 265 milioane de euro

Cea mai mare parcare subterana din Romania, cu 2.500 de locuri, in care s-au investit 73 mil. euro

Total suprafata construita: 270.000 mp

Trei cladiri de birouri de clasa A+ cu o suprafata de 20.000 mp inchiriabili

Palas Mall va avea o suprafata inchiriabila de 54.200 mp, impartita la 170 de magazine

Palas Shopping Street - 6.300 mp inchiriabili, 25 de magazine

Parcul Palas, o investitie de circa 2,5 mil. euro

     
Tag-uri: inaugurare, Palas, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
beatrice_,  17.06.2012 10:40

so beautiful...............pallas iasi .........amazing..........congratulation

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii