A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714180874.696.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi la cea de-a XI-a aniversare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
06-11-2012, ora 14:24

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi la cea de-a XI-a aniversare

Articol de Alexandra Stefanescu

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi sarbatoreste, pe 6 noiembrie,11 ani de existenta. Petrecerea pentru a 11-a aniversare se va desfasura in data de 11 noiembrie, incepand cu ora 20.00, in OddPub.

Infiintata in 2001, la initiativa unui grup de studenti provenind din tari diferite, reuniti in jurul valorilor francofone, si a lectorului de limba franceza Nathalie Duplaissy, de la Facultatea de Litere, din cadrul Universitatii „Al.I.Cuza”, ASFI este cea mai veche asociatie de profil francofon din tara. De-a lungul anilor, ASFI s-a remarcat atat la nivel local, national, cat si international, prin numeroase activitati culturale si prin intermediul celor patru mari proiecte de traditie: ”Arata ca-ti pasa”, ”Bal mascat”, ”Zilele Studentului Francofon” si ”EchosFrancophones”. Astfel, in 2010, ASFI a fost distinsa cu titlul de ”Cea mai buna asociatie a anului” !

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii