ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-03-2014, ora 16:45

Asociatia Nationala a Comerciantilor Mici si Mijlocii din Romania organizeaza prima sa intalnire locala cu membrii si autoritatile din judetul Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Asociatia Nationala a Comerciantilor Mici si Mijlocii din Romania este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, ce a fost infiintata in toamna anului 2013 pentru a reprezenta interesele comerciantilor mici si mijlocii din tara.

Membrii fondatori ai Asociatiei sunt: George Brotoiu - Presedinte (comerciant), Paul Butnariu - Vicepresedinte (Presedinte in exercitiu Camera de Comert si Industrie Iasi), Cora Maria Muntean - Secretar executiv (jurnalist si comunicator). Site-ul oficial al Asociatiei este www.ancmmr.ro. Desi a fost infiintata abia in octombrie 2013, Asociatia numara deja in acest moment cateva sute de membri.

Incepand din luna martie, Asociatia organizeaza o serie de intalniri in marile orase din tara. Scopul fiecarei intalniri este de a se prezenta Asociatia si instrumentele sale catre comercianti si catre autoritatile locale si de a identifica, local, problemele majore ale activitatii din retailul de mici dimensiuni. Obiectivul Asociatiei este de a prelua aceste probleme si de a le discuta, la nivel national, cu factorii de decizie din administratia centrala. Se vor aborda teme precum: reglementari locale, fiscalitate, comert ilicit.

Programul de intalniri este dupa cum urmeaza: 27 martie, Timisoara; 3 aprilie, Iasi; aprilie, Tg. Mures; mai, Cluj Napoca; septembrie: Conferinta Nationala, Bucuresti; octombrie, Caras Severin; noiembrie, Craiova.

Intalnirea locala de Iasi se va desfasura in data de 3 aprilie 2014, ora 10, la Camera de Comert si Industrie Iasi, Sala Mare. La eveniment - care se desfasoara sub forma unei mese rotunde - sunt invitati sa participe membrii Asociatiei, comercianti interesati de activitatea Asociatiei, reprezentanti ai Camerei de Comert, CNIPMMR, OTIMMC, Primariei, Consiliului Judetean si altor autoritati locale din regiune.

Foto: ancmmr.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii