A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715326185.0233.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Asasinul prostituatei de la Iasi, este inca necunoscut
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-02-2011, ora 09:27

Asasinul prostituatei de la Iasi, este inca necunoscut

Articol de Ionut Fetcu

Ipotezele in ceea ce priveste uciderea prostituatei, Loredana Giumurtu raman inca deschise. Procurorii nu au stabilit daca Alexandru Vieru, tanarul care s-a sinucis, este cel care a comis crima, in cazul prostituatei.

Desi principalul suspect al cazului s-a sinucis duminica, cercul de suspecti in ceea ce priveste uciderea prostituatei ramane inca valabil, fiind format din circa 10 persoane. Cei suspectati ar fi intrat in contact cu victima, in ultimele ore de viata ale acesteia. O alta varianta anchetata de procurori este aceea a savarsirii crimei de catre mai multi indivizi, inclusiv Alexandru Vieru. Analizele de laborator vor fi decisive in acest caz, au fost stranse mai multe amprente de pe cureaua cu care a fost strangulata victima si de asemenea au fost gasite pete de sange la locuinta tanarului care s-a sinucis, urmand sa se afle daca acestea apartin Loredanei Giumurtu.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii