ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-07-2014, ora 05:31

Are un trup de zeita, dar chipul ei iti da fiori. Cum arata adolescenta poreclita "Iceberg"

Articol de Madalina Irimia

Dupa avalansa de papusi Barbie modificate estetic, a venit randul celor care s-au nascut cu trasaturile caracteristice papusilor adorate de toate fetitele din lume.

Este eleva la un liceu din China, insa preocuparile ei sunt altele decat studiul si interesul fata de scoala, asa cum ar fi firesc la varsta ei.

Potrivit perfecte.ro, Wang Jiayun a devenit faimoasa in lumea virtuala din Coreea dupa ce fotografiile care ii afisau chipul de portelan au strans mai multe vizualizari decat cele ale marilor celebritati ale lumii.

Aceasta s-a infiltrat rapid in topul persoanelor cautate pe portalele web si a strans in jur de 3,5 milioane de vizualizari, iar adolescentii coreeni sunt fascinati de infatisarea ei mai putin obisnuita.

Tanara are o inaltime de 164 cm si o greutate de 42 kg si s-a nascut in localitatea Kowloon din Regiunea Administrativa a Hong Kong-ului. In prezent locuieste in Shenzhen City, ce apartine de provincia Guangdong din China si este cunoscuta pe internet sub pseudonimul “Iceberg”.

     
Tag-uri: tanara, corp, chip
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii