A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713579271.8399.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Arbitraj contestat la Iasi. Oaspetii au cerut fault la portar la faza singurului gol al meciului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
28-07-2015, ora 08:09

Arbitraj contestat la Iasi. Oaspetii au cerut fault la portar la faza singurului gol al meciului

Articol de Cristian Amariei
CSMS Iasi are un inceput excelent de sezon, in care a strans sapte puncte dupa primele trei etape. Echipa antrenata de Nicolo Napoli a castigat cu emotii in fata Petrolului, la prima aparitie din acest sezon in fata propriilor suporteri. Golul care a adus succesul a fost insa contestat vehement de ploiesteni, care au cerut un fault in atac al lui Golubovic asupra portarului Pecanha.

”In minutul 88 sau 89 am luat un gol stupid, nu pot sa spun daca e greseala de arbitraj sau nu, dar mie mi s-a parut ca e o greseala de arbitraj. Mi se pare ca Golubovic impinge portarul si trebuie sa protejam portarul in 6 metri," a spus Tibor Selymes, antrenor Petrolul.

Alexandru Benga, Petrolul Ploiesti: "Din punctul meu de vedere, eram foarte aproape de faza si Golubovic n-a cautat mingea, a cautat sa il impiedice pe Pecanha sa joace mingea si, din punctu meu de vedere, este fault."

Iesenii au acuzat si ei la final jocul dur al ploiestenilor, insa i-au dat dreptate centralului Gaman pentru validarea golului.

"Daca arbitrul n-a dat fault, asta inseamna ca n-a fost fault. Sincer, eu n-am vazut, trebuuie sa ma uit la reluare sa vad daca a fost sau nu. Asta este, au fost multe faze la care nu a dat pentru noi faulturi sau galbene, dar, pana la urma, cred ca a fost un arbitraj bun," a spus Milan Mitic de la CSMS Iasi.

Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iasi: "Nu stiu, nu s-a vazut pe banca, era minge inalta, nu stiu cine a impins, cine nu a impins, important e ca am facut gol, am castigat meciul asta foarte foarte greu pentru noi."

Etapa urmatoare, CSMS Iasi si Petrolul vor juca in deplasare, in direct la Digi Sport 1. Ploiestenii vor evolua vineri, de la ora 21:00, la Chiajna, in timp ce moldovenii se vor deplasa la Turnu Severin, pentru jocul de sambata cu Pandurii.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii