A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714177297.0253.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aplicatia care aduce Iasul turistic pe mobil
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-03-2016, ora 10:07

Aplicatia care aduce Iasul turistic pe mobil

Articol de Cristian Amariei
Profilul turistic al Iasului a devenit vizibil si prin intermediul unei aplicatii realizate de catre Andrei Tudor Ionescu, student in anul al doilea la University of Manchester, in colaborare cu Centrul de Informare Turistica Iasi. Utila turistilor si iesenilor, iOS Iasi Guide prezinta un ghid complet al orasului Iasi, fiind disponibila gratuit in magazinul App Store.
Iasi Guide este un ghid complet al orasului celor 7 coline. Utilizand aceasta aplicatie, un turist sau chiar un rezident va putea descoperi frumusetea si secretele Iasului, folosindu-se de ghidul ce cuprinde informatii despre peste 35 de muzee, galerii de arta si monumente, peste 20 de biserici si manastiri, parcuri, pietonale si piete, transportul din oras si din afara lui, peste 10 teatre si cinematografe, peste 70 hoteluri si pensiuni, centre comerciale, obiective turistice din judet si imprejurimi, poze cu orasul Iasi de odinioara, link-uri si pagini externe folositoare si informative.

Autorul aplicatiei, Andrei Tudor Ionescu, intentioneaza sa dezvolte si o varianta disponibila utilizatorilor Android. „Am facut aplicatia in timpul liber. Imi place feedbackul primit, acesta ajutandu-ma sa imbunatatesc unele lucruri. in fond, mie mi-ar placea sa lucreze mai multi la o misiune comuna de a face Iasul mai vizibil. Acum lucrez si la varianta in engleza de iOS si probabil cea de Android va veni cu ambele inglobate”, precizeaza studentul iesean.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii