ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-04-2012, ora 18:04

ApaVital Iasi a castigat premiul pentru “Cel mai valoros proiect de management al performantei”, la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane

Articol de Alexandra Stefanescu

ApaVital Iasi a obtinut o noua recunoastere a valorii si profesionalismului managerial, castigand premiul pentru „Cel mai valoros proiect de management al performantei” in cadrul celei de-a IV-a editii a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane. Evenimentul, organizat in fiecare an de HR Club (Asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania) recunoaste excelenta in proiectele de resurse umane si managementul oamenilor.

Proiectul ApaVital, declarat castigator la categoria „Cel mai valoros proiect de resurse umane”, sectiunea Managementul Performantei, cu un Proiect de management al performantei ce consta intr-un sistem complex si personalizat de evaluare a performantelor angajatilor, facilitand implementarea managementului prin obiective la nivelul tuturor compartimentelor si posturilor din organizatie. Proiectul are drept finalitate cel mai complet si eficient sistem de evaluare a performantelor aplicat la nivel national in domeniul serviciilor de alimentare cu apa si de canalizare.

Proiectul ApaVital a fost inscris in competitie alaturi de alte proiecte ale companiilor Bergenbier, Net Brinel, Cargus International si Uni Credit Tiriac Bank. In final, premiul cel mare pentru „Cel mai valoros proiect de management al performantei” a revenit ApaVital.

Castigatorii la celelalte categorii ale Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane:

• Recrutare si Selectie – Compania Adobe Systems Romania (proiect: Summer Internship 2011)

• Compensatii si Beneficii – Compania Adobe Systems Romania (proiect: Active@ Adobe)

• Dezvoltare Organizationala – Compania Uni Credit Leasing Corporation IFN (Proiect: Cultura Unicredit Leasing – Avantaj Competitiv)

• Formarea si Dezvoltarea Oamenilor – Compania Tenaris Silcotub (proiect: Tenaris Universit)

• Strategie de Resurse Umane – Banca Comerciala Romana (proiect: GOSFI - Group Operations and Support Functions Integration)

• Legislatie si Relatii Industriale – Compania Grup Sapte (proiect: Before and After

• Managerul General al anului - Neil Coupland, CEO JTI Romania & Moldova

• Managerul de linie al anului – Vasile Emil Stefan, Director Directie Apa Nova

• Antreprenorul anului – Catalin Copaescu, Director General, Delta Hospital

     
Tag-uri: ApaVital, Iasi, premiu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii