ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-07-2016, ora 16:08

Antibiotice Iasi vrea sa ia un credit de 30 milioane de lei de la UniCredit Bank

Articol de Cristian Amariei
Producatorul de medicamente Antibiotice Iasi (ATB) a convocat actionarii pe 11 august pentru a aproba contractarea unei facilitati de credit multivaluta de 30 mil. lei (6,7 mil. euro) de la UniCredit Bank.

Recent, compania a anuntat ca a livrat o cantitate „record“ de produse injectabile in SUA, cea mai mare eco­nomie la nivel mondial, cu o valoare totala de 3,4 mil. do­lari. In 2015 s-a finalizat procedura de autorizare pe piata SUA a unui produs fabricat de compania din Iasi, ceea ce creeaza oportunitati de crestere a exportului pe aceasta piata.

In raportul de buget si venituri pentru anul 2016, com­pania intentioneaza sa infiinteze o reprezentanta in Vietnam, pentru a sustine dezvoltarea afacerilor in Asia de Sud-Est. Producatorul si-a propus o crestere de 30% a vanzarilor de medicamente in Vietnam in 2016 si triplarea volumelor pana in 2020.

Compania si-a propus pentru acest an venituri de 350 mil. lei si un profit brut de 34 mil. lei, ambii indicatori in crestere cu 6% fata de anul precedent, estimarile tinand cont si de factorii cu influenta negativa precum cres­terea progresiva a taxei clawback. Anul trecut, Anti­biotice Iasi a raportat afaceri de 332 mil. lei, in crestere cu 3% fata de anul precedent, in timp ce profitul net s-a diminuat cu 13% la 27 mil. lei.

Sursa. mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii