A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716014370.6022.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ansamblul Palas, finalizat in proportie de 92%
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-01-2012, ora 08:01

Ansamblul Palas, finalizat in proportie de 92%

Articol de Alexandra Stefanescu

Lucrarile pentru finalizarea ansamblului arhitectural multifunctional Palas au intrat in linie dreapta, se arata intr-un comunicat emis de Iulius Group. In prezent pe santier sunt agrenati aproximativ 1.400 de muncitori, numarul acestora urmand sa ajunga pana la 2.500 (dintre care doar 100 cetateni straini).

Cu aproximativ trei luni inainte de inaugurare, ansamblul este finalizat in procent de 92%.

Lucrarile se desfasoara conform graficului, evolutia este evidenta, astfel ca am inceput numaratoarea inversa pana la inaugurare. In curand, iesenii si nu numai vor avea acces la un centru urbanistic modern, care va schimba destinul orasului si al regiunii”, a declarat Andreas Hauschild, managerul tehnic al ansamblului Palas.

In privinta amenajarilor interioare, in prezent se realizeaza, printre altele, lucrari de zidarie, termoprotectie, placari cu piatra si cablari pentru instalatiile electrice. In plus, se monteaza canalele de aer si termoizolatii pentru instalatia de ventilatie. La exterior, se vor face ultimele amenajari la gradina Palas, care aduce laolalta peste 30.000 de arbusti si 500 de copaci. Cand vremea o va permite, se va realiza amenajarea aleilor, a fantanilor si caderilor de apa si urmeaza sa fie montate pavilioanele din parc si scena teatrului in aer liber.

De asemenea, este in curs de finalizare parcarea subterana, care are o capacitate de circa 2.500 de locuri si care a presupus o investitie de aproximativ 73 milioane de euro.

Dupa deschiderea, in 2010, a primei cladiri de birouri clasa A, la Palas au continuat si in 2011 inaugurarile de noi sedii, printre cei prezenti in United Business Center numarandu-se: Amazon Romania, Endava, Groupama Asigurari, Bentley Systems, Travel Tech, Raiffeisen Bank, Volksbank, Centrul Medical Arcadia, Cardio Praxis, Smyle Dent, Farmacia Biomed, cafeneaua Papillon si altii.

Ansamblul Palas va fi inaugurat in luna aprilie 2012.

     
Tag-uri: Palas, Iasi, lucrari
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii