ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-06-2014, ora 10:34

Angajatii Spitalului de Psihiatrie Socola din Iasi nu mai au voie pe Facebook

Articol de Cristian Amariei

Angajatii Spitalului de Psihiatrie Socola din Iasi nu mai pot intra pe retelele de socializare si nici pe site-urile care nu le sunt utile din punct de vedere profesional.

Directorul Spitalului Socola, Lucian Burlea, a hotarat sa le ofere angajatilor acces doar la informatiile care ii ajuta la serviciu - ca sa nu mai piarda timpul, spune el, atunci cand sunt la munca.

" Am facut aceasta investitie pentru ca oamenii sa se informeze bine, am facut pentru cercetare si pentru raportarea la casa de asigurari. Pentru aceste target-uri este facut internetul, nu pentru retele de socializare . In timpul orelor de serviciu vad o activitate intensa pentru ca vin news feeds-uri care arata fiecare unde da like, ce posteaza, ce distribuie. Am observat ca o parte dintre angajati sunt foarte prezenti pe aceste site-uri de socializare si site-uri de alta natura", a declarat Burlea, citat de protv.ro.

Masuri similare au fost luate si in alte doua institutii din oras - Directia Judeteana de Finante si Institutul de Medicina Legala.

Foto: rnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii