A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715299082.917.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Angajatii Consiliului Judetean Iasi au iesit in strada
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-11-2015, ora 09:06

Angajatii Consiliului Judetean Iasi au iesit in strada

Articol de Cristian Amariei
O suta de functionari din Consiliul Judetean Iasi au intrerupt serviciul si au iesit in strada pentru a-si striga nemultumirile. Timp de o ora, bugetarii au cerut sa nu mai fie discriminati la grilele de salarizare. Dupa zeci de ani de munca, functionarii se plang ca primesc cate 1.000 lei salariu.

Angajatii Consiliului Judetean Iasi au oprit dimineata lucrul pentru o ora si au iesit in fata institutiei pentru a protesta. Oamenii spun ca vor salariile decente.

"Daca salariul minim este de zece milioane, da, o mie de ron, sporul meu de vechime este in acest 1059, deci salariul meu este de 700 de ron, nu? Pentru ca eu am 30 de ani de munca."

"In fiecare zi ii repet sa invete, noi ca parinti o ajutam si in momentul in care va termina liceul sau poate chiar mai devreme daca imi permit sa plece in afara intr-o societate normala," au spus salariatii.

"Salariile sunt foarte mici. Am colegi care pleaca acasa cu o mie de lei, am colegi care pleaca acasa cu sapte sute de lei. Vrem si noi un trai decent, vrem niste salarii care sa ne reprezinte. Nu sa ne motiveze. Sa ne lase loc de trai," a spus Giorgeana Niculescu, lider sindicat CJ Iasi.

Actiunea lor nu i-a lasat nepasatori pe sefii din institutie, care au iesit in strada alaturi de subalterni.

"Nu e OK ca unii dintre functionari sa aiba salariile majorate in baza unor ordonante si ceilalti nu," a spus Alin Aivanoaie, vicepresedinte CJ Iasi.

Protestul angajatilor de la Consiliul Judetean Iasi s-a incheiat cu un moment de reculegere in memoria victimelor de la Clubul Colectiv. Functionarii au aprins lumanari pentru tinerii care au murit saptamana trecuta.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii