A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715355509.2673.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Andrei Serban, aplaudat la scena deschisa la Opera Nationala Romana din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-01-2016, ora 08:02

Andrei Serban, aplaudat la scena deschisa la Opera Nationala Romana din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Regizorul Andrei Serban a primit titlul de Cetatean de onoare al Municipiului Iasi sambata, 9 ianuarie 2016, intr-o ceremonie care a avut loc la finalul spectacolului “Lucia di Lammermoor”, pus in scena la Opera Nationala Romana Iasi.

Onoranta distinctie i-a fost inmanata celebrului artist de catre primarul interimar Mihai Chirica, in aplauzele unui public care a umplut pana la refuz Sala Mare a Teatrului National “Vasile Alecsandri”.

Orasul Iasi va ramane recunoscator pentru ca ati acceptat sa ne fiti Cetatean de onoare, domnule Andrei Serban”, a declarat edilul orasului.

“Ii multumesc regizorului Andrei Serban pentru onoarea de a veni si lucra cu noi si pentru spectacolele minunate pe care ni le-a oferit”, a spus la randul sau Beatrice Rancea, managerul Operei Nationale Romane Iasi.

Discursul de Laudatio a fost rostit de catre Corina suteu, consultant cultural international si expert in politici culturale, mesaje de felicitare si apreciere fiind transmise de catre Vlad Alexandrescu, ministrul Culturii, si actrita Rodica Mandache.

“E un premiu care ma onoreaza personal, dar mai mult decat atat confirma ca e nevoie de spectacole de opera la Iasi”, a declarat Andrei Serban, autorul a trei montari de succes la Opera din Iasi, „Indiile galante”, ”Troienele” si „Lucia di Lammermoor”.

De altfel, maestrul Andrei Serban a inceput deja repetitiile la Iasi pentru o noua punere in scena, de data asta a operei „Vaduva vesela”, de Franz Lehar.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii