A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715175856.0107.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Andrei Apreotesei, noul director al Ateneului Tatarasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-04-2016, ora 11:04

Andrei Apreotesei, noul director al Ateneului Tatarasi

Articol de Madalina Irimia
Tenorul Andrei Apreotesei este incepand de vineri, 1 aprilie, noul director al Ateneului Tatarasi. Anuntul oficial a fost facut de primarul interimar Mihai Chirica, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la sediul institutiei din subordinea Primariei.

„Este un nou inceput pentru Ateneu. Sala de spectacole indeplineste toate cerintele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Putem primi din nou spectatori. Intre timp vechiul director a demisionat si a trebuit sa avem o reabordare administrativa. De astazi discutam cu un alt manager. ii multumesc lui Andrei Apreotesei ca a acceptat sa preia o sarcina destul de dificila. Din partea Primariei va avea sprijin neconditionat”, a declarat Mihai Chirica.

Noul director a anuntat ca prima piesa pe care o vor putea viziona iesenii este „Fata fara zestre”, in regia lui Radu Ghilas. Premiera piesei va avea loc marti, 5 aprilie, incepand cu ora 19.00. „Increderea care mi se ofera ma onoreaza si ma responsabilizeaza. Ateneul Tatarasi va avea mereu usa deschisa tinerilor regizori si actori. Sper ca in scurt timp iesenii se vor putea mandri cu aceasta institutie de cultura. Echipa de aici va incerca sa transforme Ateneul Tatarasi intr-un centru multifunctional, intr-un adevarat pol cultural”, a spus Andrei Apreotesei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii