A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716105406.5039.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Anabolizante descoperite la Vama Albita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-10-2014, ora 14:53

Anabolizante descoperite la Vama Albita

Articol de Ana-Maria Onofrei
Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita impreuna cu lucratori vamali au descoperit in bagajele soferului unui autocar 3.120 tablete STROMBAFORT, 350 fiole TRENAVER, si 137 flacoane, care contineau substante anabolizante.

Pe data de 2 octombrie, in jurul orei 18.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, conducand un autocar ce efectua curse regulate pe relatia Republica Moldova - Italia, Iurie C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 34 ani.

In urma controlului echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, a descoperit intr-un bagaj apartinand conducatorului auto, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, cantitatea de 3.120 tablete STROMBAFORT, 350 fiole TRENAVER, si 137 flacoane (52 flacoane TRENAVER si 85 flacoane STANOVER),care contineau substante anabolizante.”, a declarat subcomisar de politie Denis Lazar.

Autoritatea vamala a luat masura ridicarii bunurilor in vederea confiscarii si a sanctionat contraventional persoana in cauza cu amenda in valoare de 30.000 lei.

Foto: husi.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii