ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
17-09-2012, ora 14:36

An scolar nou, bucurie pentru cei 75 de copii de la Scoala Varlaam

Articol de Madalina Irimia

Forfota si agitatie multa astazi pe Lascar Catargi 33. Inceputul scolii a adus in tot orasul o atmosfera electrizanta si lucrul acesta s-a simtit din plin si in curtea Scolii Varlaam.

Ceremonia de deschidere a anului scolar a debutat in parcul scolii cu o scurta slujba de binecuvantare a celor 75 de copii care merg la Scoala Varlaam anul acesta, a parintilor, echipei Fundatiei, a prietenilor si apropiatilor si a inceputului de an.

La finalul acestei scurte slujbe, Inalt Preasfintitul Parinte Mitropolit Teofan a rostit un cuvant de multumire pentru grija pe care Domnul o are pentru lucrarea savarsita de ostenitorii din cadrul Fundatiei si Scolii noastre, asemanand lucrarea noastra unei mese cu trei picioare, o constructie sigura si stabila, in care fiecare din aceste trei picioare inchipuie pe fiecare dintre partenerii implicati in misiunea noastra: scoala, familia si Biserica. A amintit deasemenea de imensa responsabilitate pe care o avem in fata lui Dumnezeu, de a ocroti cu multa grija parcursu acestor copii in acesti primi ani de scoala, perioada atat de importanta pentru devenirea lor intru bucurie”, informeaza conducerea scolii.

In urma aceste scurte introduceri, scolarii au intrat in clasele lor, luind in primire noile manuale si cunoscandu-si sau revazandu-si colegii dupa o lunga vacanta de vara.

Foto: doxologia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii