A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715637789.2349.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

American Corner’s Movie Club, la Biblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-12-2013, ora 13:59

American Corner’s Movie Club, la Biblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi

Articol de Madalina Irimia

Biblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi, prin Compartimentul American Corner, in parteneriat cu Universitatea de Arte George Enescu Iasi, Facultatea de Teatru va invita la American Corner’s Movie Club. Prin acest program American Corner Iasi ofera publicului iesean proiectii ale unor filme celebre din cinematografia americana. Acestea pot fi vizionate joia, o data la 2 saptamani, la sediul bibliotecii din Bd. Stefan cel Mare si Sfant nr. 8-10, Galeriile Comerciale, la etaj.

Saptamana aceasta, joi, 5 decembrie, de la ora 18 va rula filmul Citizen Kane ((1941, in regia lui Orson Welles, din distributie: Joseph Cotten, Everett Sloane), film distins cu un premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu. Intalnirile sunt moderate de asist. univ. dr. Ioana Petcu, de la Facultatea de Teatru a Universitatii de Arta ”George Enescu” Iasi.

Accesul este gratuit pentru toti utilizatorii inscrisi la Biblioteca Judeteana Iasi, pe baza permisului de intrare la biblioteca.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii