ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-08-2014, ora 10:07

Amenzi de peste 90.000 de lei intr-un obor din Iasi

Articol de Ana-Maria Onofrei

In cursul zilei de ieri, intre orele 07.45-11.00, politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica, Serviciului de Investigare a Fraudelor, Biroului Rutier Iasi, Sectiei 3 Politie Popricani, cu sprijinul reprezentantilor I.T.P.F., O.A.R.Z., D.S.V.S.A., I.T.R.S.V. si Comisariatului Regional Pentru Protectia Consumatorului au aplicat sanctiuni de peste 90.000 de lei intr-un obor din Circineni.

Politistii au in targul saptamanal si oborul de animale din loc. Cirniceni si pe raza comunelor Tiganasi si Popricani, judetul Iasi, cu scopul principal de asigurare a unui climat legal de desfasurare a activitatilor economice, prevenirea evenimentelor rutiere si mentinerea unui climat de ordine publica.

Au fost angrenate in actiune, in total 49 forte, care au controlat 46 agenti economici, fiind legitimate 59 persoane si controlate 85 de autovehicule.

A fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 600 lei, F. Costica, de 37 ani, din com. Harmanesti, care nu a putut prezenta documente de proprietate si sanitar veterinare pentru 3 cabaline despre care a declarat ca le-a achizitionat din obor si a incercat sa-i transporte cu un auto. A fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 810 lei, T. Ionel, de 39 ani, din mun. Iasi, care a fost identificat conducand un auto, cu o imbibatie alcoolica de 0,13 mg/l in aerul expirat. De asemenea s-a luat masura suspendarii exercitarii dreptului de a conduce auto pe o perioada de 90 zile.”, informeaza IPJ Iasi.

Au fost aplicate 80 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 94.100 lei.

Au fost confiscati 17 litri vin si suma de 699 lei.

Foto: ziarulatac.ro

     
Tag-uri: iasi, control, politie, obor
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii