A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713594432.6417.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Amenzi de peste 62.000 de lei pentru soferii din Iasi. Vezi pentru ce au fost sanctionati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-04-2015, ora 12:07

Amenzi de peste 62.000 de lei pentru soferii din Iasi. Vezi pentru ce au fost sanctionati

Articol de Madalina Irimia
In perioada 7 – 9 aprilie , politistii rutieri au desfasurat pe drumurile publice din judetul Iasi, o serie de actiuni pentru verificarea legalitatii transportului public de persoane. Au fost aplicate 75 sanctiuni contraventionale. Valoarea totala a sanctiunilor aplicate este de 62.480 lei.

Pe 8 aprilie, politistii rutieri si din cadrul S.I.C.E., l-au depistat pe S. Gavril, in timp ce conducea un auto pe DJ 282, efectuand activitati de transport persoane fara indeplinirea normelor legale. Acesta a fost sanctionat cu amenda contraventionala in cuantum de 500 lei.

In aceeasi zi, politistii rutieri si cei din cadrul S.I.C.E., l-au depistat pe H.Constantin, in timp ce conducea un autoturism, pe Aleea Mihail Sadoveanu, din mun. Iasi, ocazie cu care au constatat ca efectua activitati de transport persoane fara indeplinirea normelor legale. Acesta a fost sanctionat cu amenda contraventionala in cuantum de 500 lei.

In cursul zilei de 9 aprilie, politistii rutieri si din cadrul S.I.C.E., l-au depistat pe S. Neculai, in timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 28 - Cozia, ocazie cu care au constatat ca efectua activitati de transport persoane fara indeplinirea normelor legale. Pe cale de consecinta acesta a fost sanctionat cu amenda contraventionala in cuantum de 5.000 lei.

Foto: incont.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mihaela,  12.04.2015 11:48

Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: modelino_23@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii