ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-04-2015, ora 11:05

Amenzi de aproximativ 14.000 de lei pentru comerciantii ieseni. Vezi de au confiscat politistii

Articol de Cristian Amariei
Pe 9 aprilie, intre orele 10.00-12.00, in baza Planului pentru asigurarea climatului de ordine si siguranta publica premergator si in perioada Sarbatorilor de Pasti Ortodox, politistii Sectiei 5 Politie in colaborare cu lucratori din cadrul Sectiilor 4 si 6, SICE, IJJ Iasi, Politia Locala Iasi, DSVSA si OJPC au actionat in zona Pietei Nicolina.

Cele 50 de forte participante au controlat 28 de autovehicule, au legitimate 127 persoane si au atentionat 22 persoane.

Au fost controlate 48 societati comerciale, fiind aplicate 29 sanctiuni contraventionale. Valoarea sanctiunilor aplicate este de 13.940 lei. Au fost confiscate 15 kg produse din carne, 70 pachetele vopsea tipografica, bunuri in valoare de 450 lei.

Potrivit IPJ Iasi, „Au fost identificate reprezentantele a doua societati comerciale din piata Nicolina, care comercializau produse din carne fara a indeplini toate conditiile legale. S-a procedat la ridicarea a 15 Kg produse carne, iar administratorii au fost invitati la DSVSA cu documentele societatilor pentru dispunerea masurilor legale.
A fost sanctionata contraventional cu suma de 2000 lei, conform OUG 28/1999, o societate comerciala cu punct de lucru in Piata Nicolina, ce avea ca profil comercializarea produselor din carne, intrucat nu a putut justifica suma de 79 lei existenta in casa cu documente legale. Suma de bani a fost ridicata in vederea confiscarii.”

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: iasi, politie, sanctiuni
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii