A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716024740.9104.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Amenzi de 7000 de lei la mai multe societati comerciale din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-08-2014, ora 11:31

Amenzi de 7000 de lei la mai multe societati comerciale din Iasi

Articol de Ana-Maria Onofrei

In cadrul actiunii BLOCADA 2, in ziua de 6 august, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au procedat la verificarea modului de comercializare a produselor accizabile de catre reprezentantii societatilor comerciale.

„In urma verificarilor efectuate la punctul de lucru al unei societati comerciale din municipiul Iasi s-a constatat ca societatea comercializa 84 litri vin alb, fara a detine documente legale de provenienta. Cu aceasta ocazie, persoana juridica a fost sanctionata contraventional cu amenda de 2.000 lei, conform prevederilor art. 1 lit. e) din Legea 12/1990. Totodata s-a dispus si confiscarea bauturii alcoolice, in valoare de 3.400 lei.”, au declarat reprezentantii IPJ Iasi.

Cu ocazia verificarilor efectuate de lucratorii S.I.F., la sediul unei alte societati comerciale din Iasi, s-a constatat ca erau comercializate produse de panificatie fara documente de provenienta, precum si faptul ca reprezentantii firmei nu au emis acte justificative (bon fiscal) pentru toate sumele de bani incasate de la clienti. Societatea a fost sanctionata contraventional cu amenda de 5.000 lei, fiind confiscata suma de 150 lei in numerar precum si contravaloarea a 45 paini pentru care societatea nu detinea documente.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii