A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716138077.3895.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ambasadorul Tunisiei in Romania, in vizita la Primaria Municipiului Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-04-2014, ora 17:00

Ambasadorul Tunisiei in Romania, in vizita la Primaria Municipiului Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, s-a intalnit astazi, 2 aprilie, la Palatul Roznovanu, cu Excelenta Sa, Boutheina Labidi, Ambasador al Tunisiei in Romania.

Discutiile au vizat in special aspecte ale cooperarii bilaterale Romania-Tunisia, dar si probleme punctuale legate de sprijinul pe care municipalitatea il acorda studentilor straini din Iasi, precum si de suportul logistic necesar pentru pregatirea alegerilor prezidentiale si parlamentare din Tunisia ce vor avea loc la sfarsitul acestui an. Excelenta Sa a subliniat ca exista un numar tot mai mare de studenti tunisieni care doresc sa vina sa faca studiile la Iasi si ca la intoarcerea lor in tara sunt adevarati ambasadori ai Iasului si ai Roomaniei.

Excelenta Sa s-a aratat deosebit de incantata de frumusetea si istoria orasului, exprimandu-si dorinta de a reveni la Iasi si pentru a initia discutii si cu Camera de Comert si Industrie si oameni de afaceri ieseni despre oportunitatile de afaceri reciproce, despre turism si infrastructura, precum si despre posibilitatea organizarii anul viitor a unei misiuni de afaceri in Tunisia.

Ne bucuram sa avem in Excelenta Sa un nou prieten al Iasului. I-am adresat Excelentei Sale invitatia de a reveni la Iasi in luna iunie, cu ocazia Festivalului International al Educatiei, cand municipalitatea va organiza o serie de conferinte si de evenimente internationale de marca”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Excelenta Sa, Boutheina Labidi, Ambasador al Tunisiei in Romania, efectueaza o vizita oficiala de doua zile la Iasi, in perioada 2-3 aprilie 2014, in vederea stabilirii unor relatii de colaborare cu autoritatile locale si cu mediul academic iesean.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii