ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
28-03-2012, ora 11:55

Ambasadorul Frantei in Romania vine la Iasi, cu ocazia Zilelor Francofoniei

Articol de Madalina Irimia

Cea de-a XVII-a editii a Colocviului „Zilele Francofoniei” il va aduce la Iasi pe noul Ambasador al Frantei in Romania, Excelenta Sa, Domnul Philippe Gustin. Vizita va avea loc vineri, 30 martie, la sediul Institutului Francez din Iasi.

Doctor in Istorie sociala, absolvent al Scolii Nationale de Administratie (promotia „Nelson Mandela”), Domnul Philippe Gustin a fost, in ultimii ani, purtator de cuvant al Guvernului si sef de Cabinet al Ministrului Educatiei Nationale, Tineretului si Vietii Asociative.

Editia din acest an a Zilelelor Francofoniei se va desfasura pe 30-31 martie, propunandu-si o reflectie aprofundata asupra statutului Francofoniei la nivel mondial.

Zilele Francofoniei reprezinta cel mai important colocviu national in domeniu, organizat de catre Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", in parteneriat cu Asociatia Romana a Departamentelor Universitare Francofone (ARDUF), Centrul de Studii Canadiene din Iasi, Inspectoratul Scolar, Asociatia Romana a Profesorilor de Franceza (ARPF) si Institutul Francez.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii