A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714045011.1844.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alesii locali ai PNL, absenti la sedintele comisiilor de specialitate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
28-04-2014, ora 16:12

Alesii locali ai PNL, absenti la sedintele comisiilor de specialitate

Articol de Cristian Amariei

Luni, 28 aprilie, nici un ales local al PNL nu a participat la sedintele comisiilor de specialitate, care au pregatit sedinta de plen a Consiliului Local Iasi. Pe agenda comisiilor Economica, Urbanism, Juridica si Cultura s-au regasit mai multe proiecte de interes pentru comunitatea ieseana, inclusiv cele care privesc finantarea cu fonduri europene nerambursabile a lucrarilor de reabilitate termica a imobilelor din municipiul Iasi.

La sedinte au participat reprezentantii PSD, PDL si PPDD.

Este regretabil faptul ca alesii locali PNL uita motivul pentru care au primit votul iesenilor si pentru care primesc indemnizatia lunara. Le reamintesc colegilor liberali ca au fost alesi in Consiliu Local pe baza unui program si proiect al USL. Daca au tradat USL din motive politicianiste, nu au nicio scuza pentru tradarea proiectelor Iasului. Absenta liberalilor de la serviciu demonstreaza inca o data ca cei care au rupt la Iasi USL si au abandonat Manifestul pentru Iasi sunt reprezentantii PNL”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica, presedintele Organizatiei Municipale PSD Iasi.

Am observat cu suprindere panica semanata in randurile colegilor nostri social-democrati de lipsa noastra de la sedintele de comisii, din cadrul Consiliului Local, de astazi. Obisnuiti probabil cu astfel de tactici, acestia vad tradare in orice, chiar si cand nu este cazul. Vreau sa ii asigur, in numele colegilor mei liberali, pe domnul Chirica si ai lui ca am sustinut, sustinem si vom sustine si in continuare proiectele importante pentru Iasi! Faptul ca nu ne-am prezentat astazi putea fi speculat de noua coalitie de guvernare la nivel local, compusa din PSD, PDL si PPDD, pentru a reaseza conducerile comisiilor de specialitate. Inteleg ca nu au facut-o. Pierd timp pretios, asa cum s-au obisnuit sa o faca de 11 ani incoace. Liberalii vor continua sa fie avocatii cei mai inversunati ai proiectelor care asigura dezvoltarea durabila a Iasului si a fiecarui cetatean al sau in parte. Credem intr-un judet care sa creasca prin propriile forte si vom lupta in continuare pentru ca iesenii sa se poata elibera din dependenta fata de stat promovata de social-democrati”, a replicat seful pe municipiu al liberalilor, Marius Danga.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii