ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-06-2012, ora 13:58

Alegeri locale Iasi 2012: 19 buletine de vot au fost anulate si retrase pentru ca erau incomplete (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Loctiitorul BEJ Iasi, Camelia Toderica, a anuntat ca la Costuleni, 19 buletine de vot au fost anulate si retrase pe motiv ca acestea ar fi fost incomplete.

Potrivit loctiitorului, un alt incident s-a inregistrat la Mironeasa unde o persoana a fotografiat buletinul de vot. S-a deplasat o echipa de politie la fata locului si acea persoana a fost audiata.

Iasul ocupa pozitia 28 in ceea ce priveste prezenta la vot in randul judetelor. S-au inregistrat unele probleme in sensul ca lipseste foaia de mijloc a buletinelor de vot pentru Consiliul Judetean. Acest lucru se intampla in cazul mai multor buletine de vot.

De exemplu, pana in acest moment, la Costuleni, de unde a pornit toata aceasta problema legata de buletinele de vot, au fost descoperite 19 buletine de vot fara foaia din mijloc. Acestea au fost anulate si retrase. S-a facut un proces verbal de deschidere a pachetului de 100 de buletine si se consemneaza cate buletine au fost valabile si cate nu au fost valabile. Oricum alegatorii nu primesc decat buletinul de vot perfect valabil si care are toate filele si dupa ce el este stampilat cu stampila de control a presedintelui sectiei de votare.

Un alt incident s-a inregistrat la Mironeasa unde o persoana a fotografiat buletinul de vot. S-a deplasat o echipa de politie in zona si acea persoana a fost audiata”, a declarat Camelia Toderica, loctiitorul BEJ Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii