A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714835695.1099.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Agronomiada a adus premii importante studentilor ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-05-2014, ora 17:00

Agronomiada a adus premii importante studentilor ieseni

Articol de Alexandra Stefanescu

Studentii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi au reusit sa obtina rezultate excelente in cadrul concursului profesional – stiintific si sportiv “Agronomiada” 2014.

La editia a XXVI-a a concursului studentesc care a avut loc la Iasi, in perioada 8 – 11 mai, au participat peste 350 de studenti si cadre didactice de la universitatile agronomice din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi, Universitatea din Craiova si Universitatea Agrara de Stat din Chisinau. Delegatia USAMV Iasi a reusit sa obtina cele mai multe premii, studentii clasandu-se pe locuri fruntase atat la probele din cadrul concursului profesional-stiintific, cat si la competitiile sportive.

Concret, tinerii de la USAMV Iasi au obtinut opt locuri I, patru locuri II, un loc III si patru mentiuni. Reamintim ca in cadrul Agromoniadei, studentii au concurat la discipline din cadrul specializarilor: agronomie (agrotehnica, fitotehnie, fitopatologie), horticultura (floricultura, legumicultura), zootehnie (ameliorarea animalelor, cresterea bovinelor), medicina veterinara (anatomie patologica, semiologie), masuratori terestre si cadastru (GIS si teledetectie), tehnologia prelucrarii produselor agricole (tehnologia carnii si a preparatelor din carne, tehnologia laptelui si a produselor derivate). De asemenea, au fost si trei concursuri sportive: fotbal, tenis de camp si pescuit sportiv. Pe langa diplomele si trofeele acordate, castigatorii au primit si premii in bani, respectiv locului intai i-a revenit suma de 360 lei, locului doi suma de 285 lei, locul trei 210 lei, iar mentiunea 180 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii