A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713546071.0496.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Agricultura Romaniei in contextul Politicii Agricole Comune dezbatuta in cadrul Simpozionul Facultatii de Agricultura
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
23-10-2013, ora 08:00

Agricultura Romaniei in contextul Politicii Agricole Comune dezbatuta in cadrul Simpozionul Facultatii de Agricultura

Articol de Madalina Irimia

Facultatea de Agricultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi organizeaza a 56-a editie a simpozionului stiintific cu participare internationala, ”Agricultura Romaniei in contextul PAC” (Politica Agricola Comuna), care se va desfasura in perioada 24 – 25 octombrie. La manifestare si-au anuntat prezenta aproape 200 de specialisti din Cehia, Grecia, Iran, Moldova, Turcia si Romania, cu peste 150 de lucrari. Deschiderea simpozionului va avea loc joi, 24 octombrie, ora 10.00, in Aula Magna “Haralamb Vasiliu”.

Editia din acest an va fi marcata de mai multe evenimente majore. Precizam, in primul rand ceremoniile de decernarea a titlurilor de Doctor Honoris Causa domnului Academician Nicolae SAULESCU de la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Agricola Fundulea si domnlui Prof. dr. Adriano CIANI de la Universitatea din Perugia, Italia. In programul manifestarilor se regaseste si Workshop-ul “Noutati in domeniul protectiei plantelor, fertilizarii, materialului semincer si mecanizarii agriculturii”. De asemenea, mai trebuie mentionat ca pe intreaga perioada a simpozionului, Universitatea va gazdui si targul cu produse traditionale “Roadele toamnei”, unde vor fi prezenti peste 25 de mici producatori din judetul Iasi. Targul este organizat de catre Consiliul Judetean Iasi, Camera Agricola si Facultatea de Agricultura.

     
Tag-uri: USAMV, Iasi, simpozion
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
cialis generic online,  05.01.2021 03:43

hello guos 9128738513

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii