A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714006950.57.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Agenda culturala a inceputului de luna. Ce spectacole puteti urmari la Teatru, Opera si Filarmonica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
03-04-2015, ora 08:50

Agenda culturala a inceputului de luna. Ce spectacole puteti urmari la Teatru, Opera si Filarmonica

Articol de Cristian Amariei
Institutiile de cultura din Iasi au pregatit un program variat de evenimente pentru luna aprilie. Indiferent ca este vorba despre „scoala Altfel”, despre concerte cu ocazia Sarbatorilor Pascale, sau despre teatru, opera sau expozitii, iesenii au de unde alege.

Concert special

Opera Nationala Romana invita publicul la spectacolul eveniment cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti, „Messa da Requiem” de Giuseppe Verdi. Spectacolul va avea loc duminica, 5 aprilie, incepand cu ora 18.30, in Sala Mare a Operei Nationale Romane. Concertul va fi in memoria basului Octavian Dumitru. Pretul unui bilet variaza intre 20 si 70 de lei. La acest eveniment accesul copiilor sub 7 ani nu este permis.

Pe 8 aprilie, de la ora 18.30, in aceeasi sala, se joaca celebra opera verdiana „La Traviata”. Spectacolul este regizat de Beatrice Rancea. Scenografia este semnata de creatoarea de moda Doina Levintza. „La Traviata” a luat premiul pentru cel mai bun spectacol al stagiunii 2013 – 2014, Beatrice Rancea a obtinut premiul pentru cel mai bun regizor, iar Doina Levintza a castigat premiul pentru conceptia costumelor. Pretul biletelor variaza intre 10 si 60 lei in functie de locul din sala.

„Scoala altfel”

Teatrul National „Vasile Alecsandri” propune publicului piesele „Metamorfoza” pe 3 aprilie, „Variatiuni pe modelul lui Kraepelin” pe 4 aprilie, „Variatiuni enigmatice” pe 5, „Ana” pe 7, „Tartuffe” pe 9 aprilie si „Palaria Florentina” pe 10 aprilie.
Ateneul Tatarasi invita publicul pe 5 aprilie, de la ora 19.00, la premiera piesei „Ursul” de A.P. Cehov. in perioada 6 – 9 aprilie, tot la Ateneul Tatarasi, elevii sunt asteptati sa ia parte la programul educational initiat pentru proiectul „scoala altfel”. Programul consta in vizitarea institutiei de cultura, vizionarea unor expozitii, participarea la spectacole de teatru, la Festivalul „Staruri Moldovene” sau la un maraton de desene animate. Toate evenimentele sunt cu intrare libera, mai putin spectacolele de teatru, unde biletul pentru un elev costa 8 lei. Programarile pot fi efectuate la numarul de telefon 0232.261.846 sau pe adresa de e-mail: ateneutatarasi@yahoo.com. Mai multe detalii pot fi aflate de la: www.ateneutatarasi.ro.

„Armonii pascale”

Vineri, 3 aprilie, de la ora 19.00, Filarmonica „Moldova” asteapta iesenii la concertul simfonic „Cantabile con sentimento!”. Locul desfasurarii: Colegiul de Arta „O. Bancila”. Miercuri, 8 aprilie, Filarmonica invita publicul la un concert coral de Pasti sustinut de Corul academic „Gavriil Musicescu”. „Armonii pascale” se va desfasura incepand cu ora 20.00, la Catedrala Mitropolitana. Pe 9 aprilie, de la ora 19.00, la Colegiul „Octav Bancila” are loc concertul simfonic „Mozartissimo!”.

Foto: financiarul.ro
     
Tag-uri: iasi, spectacole, teatru, opera
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
PhyllisJap,  15.02.2017 03:59

wh0cd779257 viagra buy retin-a

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii