ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
13-06-2011, ora 11:23

Afla care sunt alimentele care contribuie la cresterea capacitatii intelectuale

Articol de Andra Petrariu

Pentru ca perioada de examene sa treaca mai usor, obtinand note cat mai bune, puteti apela la cateva trucuri care va vor stimula memoria si cheful de invatat, precum rasul, glumele, dar si cateva alimente importante care v-ar putea fi de folos. Astfel, specialistii americani recomada pentru cresterea capacitatii intelectuale:

1. Perele si fructele uscate, precum smochinele, prunele si caisele

2. Fructele oleaginoase, adica nuci, migdale si alune, mai mult toate legumele cu frunza de culoare verde mentin capacitatea intelectuala la nivel inalt datorita acidului folic. De asemenea, legumele si fructele de culoare portocalie sau verde inchis datorita continutului de beta caroten.

3. Capsuni si citrice, combinatia dintre vitaminele A, E si C este excelenta pentru stimularea memoriei stimularea memoriei

4.La capitolul produse animale pe primul loc este oul. In perioadele cu examene puteti consuma chiar si trei pana la cinci oua pe saptamana, aceasta daca nu aveti afectiuni hepatice sau biliare.

5.Ceaiul verde, insa nu mai mult de 400 de ml pe zi si indulcit cu miere de artar pentru ca glucidele sunt substante tonice pentru celula nervoasa.(protv.ro)

     
Tag-uri:

Pentru ca perioada de examene sa treaca mai usor, obtinand note cat mai bune, puteti apela la cateva trucuri care va vor stimula memoria si cheful de invatat, precum rasul, glumele, dar si cateva alimente importante care v-ar putea fi de folos. Astfel, specialistii americani recomada pentru cresterea capacitatii intelectuale:

1. Perele si fructele uscate, precum smochinele, prunele si caisele

,

2. Fructele oleaginoase, adica nuci, migdale si alune, mai mult toate legumele cu frunza de culoare verde mentin capacitatea intelectuala la nivel inalt datorita acidului folic. De asemenea, legumele si fructele de culoare portocalie sau verde inchis datorita continutului de beta caroten.

 " title="Stiri despre

2. Fructele oleaginoase, adica nuci, migdale si alune, mai mult toate legumele cu frunza de culoare verde mentin capacitatea intelectuala la nivel inalt datorita acidului folic. De asemenea, legumele si fructele de culoare portocalie sau verde inchis datorita continutului de beta caroten.

 ">

2. Fructele oleaginoase, adica nuci, migdale si alune, mai mult toate legumele cu frunza de culoare verde mentin capacitatea intelectuala la nivel inalt datorita acidului folic. De asemenea, legumele si fructele de culoare portocalie sau verde inchis datorita continutului de beta caroten.

 ,

3. Capsuni si citrice, combinatia dintre vitaminele A, E si C este excelenta pentru stimularea memoriei stimularea memoriei

" title="Stiri despre

3. Capsuni si citrice, combinatia dintre vitaminele A, E si C este excelenta pentru stimularea memoriei stimularea memoriei

">

3. Capsuni si citrice, combinatia dintre vitaminele A, E si C este excelenta pentru stimularea memoriei stimularea memoriei

,

4.La capitolul produse animale pe primul loc este oul. In perioadele cu examene puteti consuma chiar si trei pana la cinci oua pe saptamana, aceasta daca nu aveti afectiuni hepatice sau biliare.

" title="Stiri despre

4.La capitolul produse animale pe primul loc este oul. In perioadele cu examene puteti consuma chiar si trei pana la cinci oua pe saptamana, aceasta daca nu aveti afectiuni hepatice sau biliare.

">

4.La capitolul produse animale pe primul loc este oul. In perioadele cu examene puteti consuma chiar si trei pana la cinci oua pe saptamana, aceasta daca nu aveti afectiuni hepatice sau biliare.

,

5.Ceaiul verde, insa nu mai mult de 400 de ml pe zi si indulcit cu miere de artar pentru ca glucidele sunt substante tonice pentru celula nervoasa.(protv.ro)

" title="Stiri despre

5.Ceaiul verde, insa nu mai mult de 400 de ml pe zi si indulcit cu miere de artar pentru ca glucidele sunt substante tonice pentru celula nervoasa.(protv.ro)

">

5.Ceaiul verde, insa nu mai mult de 400 de ml pe zi si indulcit cu miere de artar pentru ca glucidele sunt substante tonice pentru celula nervoasa.(protv.ro)

,

" title="Stiri despre

">

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii