A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713488510.9605.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Adopta un animal! – actiune de anvergura la Liceul Tehnologic Economic de Turism Iasi in cadrul proiectului ”Clubul ecologistilor”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
04-02-2013, ora 10:57

Adopta un animal! – actiune de anvergura la Liceul Tehnologic Economic de Turism Iasi in cadrul proiectului ”Clubul ecologistilor”

Articol de Madalina Irimia

Liceul Tehnologic Economic de Turism Iasi in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Societatea Ornitologica Romana, Agentia pentru Protectia Mediului Iasi, Clubul de ecologie si turism TURISTOR Iasi deruleaza in intervalul decembrie 2012-iunie 2013 proiectul de educatie ecologica Clubul ecologistilor, inscris in Calendarul Judetean al Activitatilor Educative pentru anul scolar 2012-2013. Actiunea este coordonata de prof. Magda Culbec si prof. Carmen Bajenaru.

Obiectivele proiectului sunt: constientizarea, sensibilizarea si motivarea elevilor in sensul dobandirii de noi cunostinte prin observatii si interpretari ale speciilor de animale pe cale de disparitie, precum si insusirea unor aptitudini necesare identificarii problemelor legate de animale in mediile lor de viata.

In cadrul acestui proiect, Liceul Tehnologic Economic de Turism a organizat Concursul judetean Adopta un animal!, in ziua de 1 februarie 2013, concurs la care au participat 11 scoli si licee iesene: Colegiul National “Garabet Ibraileanu”, Liceul Pedagogic “Vasile Lupu”, Liceul Tehnologic “V. Madgearu”, Liceul Tehnologic Focuri, Scoala “Otilia Cazimir”, Scoala “Alexandru Vlahuta”, Scoala “Mihai Codreanu”, Scoala “Petru Poni”, Scoala Gimnaziala “Ion Ghica”, Scoala Gimnaziala “Ion Simionescu”, insumand un total de 81 de elevi participanti, grupati in 32 de echipaje de gimnaziu si 8 echipaje de liceu.

Totodata, a fost marcata Ziua Mondiala a Zonelor Umede, care se sarbatoreste in fiecare an in lume pe 2 februarie. Specialistii Agentiei pentru Protectia Mediului Iasi prezenti ca evaluatori in cadrul comisiilor au punctat, de asemenea, importanta acestei zile.

Membrii juriului au apreciat prestatia elevilor implicati in concurs, fiind premiate echipajele de la Liceul Pedagogic "Vasile Lupu", Liceul Tehnologic Economic de Turism, Scoala “I. Simionescu”, Scoala “I. Ghica” si Liceul Tehnologic “V. Madgearu”.

Foto: clubul-ecologistilor.wikidot.com

     
Tag-uri: proiect, liceu, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii