A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714124674.0987.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Adomnitei: „Imi doresc ca adevarul sa iasa la suprafata in cazul anchetei DNA la CJ Iasi”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-04-2015, ora 09:35

Adomnitei: „Imi doresc ca adevarul sa iasa la suprafata in cazul anchetei DNA la CJ Iasi”

Articol de Cristian Amariei
La fel ca institutiile judiciare ale statului roman, imi doresc ca adevarul sa iasa la suprafata, afirma presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, intr-o declaratie de presa difuzata miercuri referitoare la perchezitiile efectuate de procurorii anticoruptie la sediul institutiei.

Aflat la Bruxelles pentru a lua parte la sedinta Consiliul Regiunilor, Cristian Adomnitei spune ca are incredere in actul de justitie si sustine orice actiune care conduce la elucidarea situatiei anchetate de DNA la Consiliul Judetean Iasi.

"Toata munca din ultimii trei ani a administratiei pe care o conduc este umbrita de acest eveniment si, tocmai de aceea, imi doresc sa vedem cat mai repede rezultatele anchetei. Raman atasat angajamentului de a transforma Iasiul intr-un oras cu adevarat european", afirma Cristian Adomnitei in declaratia de presa.

Procurorii DNA au efectuat miercuri 21 de perchezitii, 19 dintre acestea fiind la sediul Consiliului Judetean Iasi. Perchezitiile DNA au fost facute la birourile unor sefi ai Directiei Economice, Serviciului financiar contabil, Directiei Achizitii. Procurorii anticoruptie au ridicat de la sediul CJ Iasi mai multe documente si calculatoare. Ei urmaresc fapte comise in perioada 2013-2015, cand s-ar fi derulat un proiect ce viza promovarea Iasiului.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  17.06.2017 14:19

wh0cd962805 buy revia Buy Crestor Neurontin discount cialis stromectol buy

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii