ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
08-01-2012, ora 07:58

Adomnitei: ,, Doamna Mihaela Popa, aleasa senator doar pe valul simpatiei pentru Traian Basescu, va intra in uitarea colectiva”

Articol de Oana Barbosu

Dupa ce senatoarea PD-L Mihaela Popa l-a acuzat pe Adomnitei, de ignoranta si dezinteresul de care a dat dovada fata de invatamantul preuniversitar iesean, in perioada in care era ministru al Educatiei, liberalul iesean a adus o serie de replici, pe blogul sau.

,, In ceea ce priveste sumele alocate invatamantului preuniversitar din municipiu doar in anii 2008 si 2011, singura comparatie pe care doamna senator o reclama ca avantajoasa, observ in continuare superficialitatea domniei sale si faptul ca lasa pe altii sa ii faca munca (macar pe cea de documentare ar fi trebuit sa o faca personal daca dorea atat de mult sa ma contrazica) si nu are minimele cunostinte pentru a verifica ceea ce i se livreaza, inghitind totul pe nemestecate si fructificand inca o sansa de a isi face remarcate meschinaria si incompetent”, mentioneaza Cristian Adomnitei.

La randul sau, liberalul iesean ii cere senatoarei Popa sa isi prezinte in mod public dovezile sau cel putin scuzele pentru acuzatiile nefondate aduse la adresa sa. ,, O invit pe doamna senator sa se adreseze de urgenta DNA, sa prezinte public dovezile sau macar suspiciunile in acest sens sau sa isi ceara scuze!”, precizeaza Adomnitei, pe blogul sau.

Totodata, liderul filialei municipale PNL Iasi o acuza pe senatoarea ieseana de superficialitate si de lipsa proiectelor si actiunilor concrete pentru municipiul Iasi.

,, Incerc, inca o data, sa devoalez demagogia doamnei senator si faptul ca este etalonul formei fara fond. Atat prin prisma acestor calcule cat si din perspectiva alegatiilor arogante si mincinoase exprimate in legatura cu Filarmonica, cred ca doamna Mihaela Popa, aleasa senator doar pe valul simpatiei pentru Traian Basescu, neavand nici o realizare pentru Iasi, va intra in uitarea colectiva”, a afirmat liberalul iesean.

Pentru a demonstra ca datele prezentate de Mihaela Popa nu sunt veridice, liberalul Adomnitei a prezentat o serie de documente juridice pentru a demonta afirmatiile senatoarei.

,, Am cautat pe internet sursele publice care contin detaliile hotararilor de guvern cu fondurile alocate invatamantului preuniversitar in anul 2008, surse pe care le-am citat. Ii invit, atat pe doamna senator cat si pe postacii domniei sale, sa le consulte, asa cum ii invit si pe ziaristi si pe cititorii scrupulosi”, a adaugat Adomnitei.

Pentru a vizualiza documentele puteti accesa site-ul: adomnitei.ro

Foto: inpolitics.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  22.06.2017 09:27

wh0cd7014386 VALTREX GENERIC Prednisone

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii